ASO - 1ste graad

Optie PROJECT - Welk leertraject kies jij?.
Image

Optie PROJECT - 1ste jaar

Iets voor jou?

Binnen het nieuwe aanbod Project kan je zelfstandig aan de slag gaan met meerdere leerkrachten als coach. Voor leerlingen die snel vooruitgaan, voorzien we uitbreiding van de leerstof of bieden we een bijkomende leermodule aan. Je kan dus je eigen leerproces in handen nemen en verdiepen. Deze optie is een uitgelezen kans om de leerstof van Nederlands, Frans, Engels en wiskunde verder in te oefenen met ondersteuning van coaches. Zij geven je extra uitleg over leerstof die je nog niet helemaal begrijpt.

Image

Wat erna?

Wat je koos in het eerste leerjaar kan een aanwijzing zijn voor jouw keuze in het tweede leerjaar. Maar als je met succes het eerste jaar beÃĢindigt (met een A-attest), kan je nog alle richtingen uit.

De studierichting Project is een flexibele richting waarbij je uw leerproces in eigen handen neemt. Vanuit deze richting kan je overgaan naar alle opties uit het tweede jaar ASO (met uitzondering van Latijn) of BSO.

Inschrijven?

Pas je helemaal binnen dit studieprofiel en zie je het zitten om je talenten te ontwikkelen? Schrijf je dan snel in voor het komende schooljaar. Hoe je dit doet, ontdek je op de inschrijvingspagina.

Image
Image

Wat ga je leren?

In de optie Project zetten we in op:

  • 21e SKILLS
  • modulair aanbod
  • talentontwikkeling
  • ...
GO! onderwijs