ASO - 1ste graad - 1ste jaar

Optie MENS - Welk leertraject kies jij?.
Image

Optie MENS - 1ste jaar

Iets voor jou?

Binnen het nieuwe aanbod MENS kan je zelfstandig aan de slag gaan met meerdere leerkrachten als coach. Voor leerlingen die snel vooruitgaan, voorzien we uitbreiding van de leerstof of bieden we een bijkomende leermodule aan. Je kan dus je eigen leerproces in handen nemen en verdiepen. Deze optie is een uitgelezen kans om de leerstof van Nederlands, Frans, Engels en wiskunde verder in te oefenen met ondersteuning van coaches. Zij geven je extra uitleg over leerstof die je nog niet helemaal begrijpt.

Wat erna?

Wat je koos in het eerste leerjaar kan een aanwijzing zijn voor jouw keuze in het tweede leerjaar. Maar als je met succes het eerste jaar beëindigt (met een A-attest), kan je nog alle richtingen uit.

De studierichting MENS is een flexibele richting waarbij je uw leerproces in eigen handen neemt. Vanuit deze richting kan je overgaan naar alle opties uit het tweede jaar ASO (met uitzondering van Latijn) of BSO. Deze richting is dé ideale voorbereiding om later Sociaal-Technische Wetenschappen te volgen.

Inschrijven?

Pas je helemaal binnen dit studieprofiel en zie je het zitten om je talenten te ontwikkelen? Schrijf je dan snel in voor het komende schooljaar. Hoe je dit doet, ontdek je op de inschrijvingspagina.

Overzicht vakken

Image

3x Goed gezien!

Image
GO! onderwijs